Kviksøgning
Om Mikkelsens Ejendomskontor
Et flittigt team finder du her og så har vi åbent fra morgen til aften omkring 360 dage årligt.
Her bliver Du kunde i en solid sønderjysk uafhængig ejendomsmæglerforretning, hvor holdet på 6, har årelang erfaring med håndtering af fast ejendom af enhver art.

Gennem mere end 37 år har et brændende ønske om at finde den helt rigtige bolig til hver enkelt kunde, rettidig omhu, vedholdende energisk salgsindsats været det eneste acceptable på Mikkelsens Ejendomskontor.

Mikkelsens Ejendomskontor er et sønderjysk foretagende, det eneste ejendomskontor i landsdelen uden tilknytning til forsikringsselskaber, banker og kreditforeninger. Derfor kan Du altid forvente en god rådgivning uden hensyntagen til særlige interesser og vi skaffer Dig et tilbud på det realkreditlån som passer dig allerbedst. Toftlund er et trafikknudepunkt og det kommer os til gavn, ved arbejdet med et af vore specialer, nemlig salg af fritidshuse. Vi til stadighed har et stort udvalg af sommerhuse, lige fra den spartanske hytte, til topmoderne ferieboliger med spa og Pool. Vi har godt tag i markedet på Rømø, i Arrild Ferieby, på Als, Vemmingbund, Kollund, Skarrev, Loddenhøj, Sønderballe, Diernæs, Vilstrup, Kelstrup, Hejsager, Årøsund, Knud, Sandersvig, Hejlsminde, Grønninghoved og Binderup. Desuden sælger vi en del fritidshuse udenfor disse områder.

Ejendommen er opført af tyskerne i 1906, men siden 1920 på danske hænder. Tidligere var her, restaurant, bank, kommunekontor, bibliotek og nu Ejendomskontor.

Du finder os på Toldbodgade 13, 6520 Toftlund, lige overfor posthuset, hvor vi i rummelige omgivelser, dagligt arbejder med alle former for fast ejendom. Ved kontoret har vi parkeringspladser og gode udstillingsfaciliteter, og Du er altid velkommen, også for et godt råd.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG PÅ TELEFONNUMMER 74831280