Kviksøgning
Om Mikkelsens Ejendomskontor
Et flittigt team finder du her og så har vi åbent fra morgen til aften omkring 360 dage årligt.
Her bliver Du kunde i en solid sønderjysk uafhængig ejendomsmæglerforretning, hvor holdet på 6, har årelang erfaring med håndtering af fast ejendom af enhver art.

Siden 1974 har et brændende ønske om at finde den helt rigtige bolig til hver enkelt kunde, rettidig omhu, vedholdende energisk salgsindsats været det eneste acceptable på Mikkelsens Ejendomskontor.

Mikkelsens Ejendomskontor er et sønderjysk foretagende, det eneste ejendomskontor i landsdelen uden tilknytning til forsikringsselskaber, banker og kreditforeninger. Derfor kan Du altid forvente en god rådgivning uden hensyntagen til særlige interesser og vi skaffer Dig et tilbud på det realkreditlån som passer dig allerbedst. Toftlund er et trafikknudepunkt og det kommer os til gavn, ved arbejdet med et af vore specialer, nemlig salg af fritidshuse. Vi til stadighed har et stort udvalg af sommerhuse, lige fra den spartanske hytte, til topmoderne ferieboliger med spa og Pool. Vi har godt tag i markedet på Rømø, i Arrild Ferieby, på Als, Vemmingbund, Kollund, Skarrev, Loddenhøj, Sønderballe, Diernæs, Vilstrup, Kelstrup, Hejsager, Årøsund, Knud, Sandersvig, Hejlsminde, Grønninghoved og Binderup. Desuden sælger vi en del fritidshuse udenfor disse områder.

Ejendommen er opført af tyskerne i 1906, men siden 1920 på danske hænder. Tidligere var her, restaurant, bank, kommunekontor, bibliotek og nu Ejendomskontor.

Du finder os på Toldbodgade 13, 6520 Toftlund, lige overfor posthuset, hvor vi i rummelige omgivelser, dagligt arbejder med alle former for fast ejendom. Ved kontoret har vi parkeringspladser og gode udstillingsfaciliteter, og Du er altid velkommen, også for et godt råd.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG PÅ TELEFONNUMMER 74831280
 
Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:
 
Realkreditinstitut: Nykredit
Pengeinstitut: Ingen
Forsikringsselskab: Ingen
Andre: Ingen
 
Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:
 
Finansiering: Nykredit
Forsikring: Ingen
Annoncering: Ingen
Andre ydelser: Ingen
 
Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.
 
CVR nr.: 10004780.
 
Mikkelsens Ejendomskontor er omfattet af den for Garantiforeningen for Ejendomsmæglernes Landsorganisation (GELO) etablerede kollektive professionelle ansvars- samt garantiforsikring hos: HDI-Gerling Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø. Tlf. 33369595
Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, ekskl. Grønland og Færøerne.  
 
Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Se mere her: www.erhvervsstyrelsen.dk/ejendomsmaeglere
 
Mikkelsens Ejendomskontor er medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation.